top of page

Skapad i Guds bild

 Mosebok 1: 26-28

26 Sedan sa Gud: Låt oss skapa människan, lik oss själva, att härska över allt liv i havet och i luften och på jorden.

27 Alltså skapade Gud människan lik hennes Skapare, lik sig själv skapade Gud människan till man och kvinna.

28 Gud välsignade dem och sa: Föröka er och uppfyll jorden och lägg den under er. Ni ska härska över fiskarna, fåglarna och alla djuren.

 

 

Bön

Enskild

Tack, Herre, för att du skapade mig till din avbild. Jag är underbart gjord i din bild. Du har välsignat mig att vara fruktbar, föröka dig och fylla jorden i de områden där du har kallat mig att vara för att jag är gjord till din avbild. Genom Jeshuas blod har du gett mig styrka att ha herravälde över havets fiskar, himmelens fåglar, boskapen och allt krypande på jorden.

 

För Föräldrar

Tack, Herre, för att du skapade mina barn (namn..............) i din bild. De (han/hon - är) är underbart gjorda i din bild. Du har välsignat honom/henne/dem att vara fruktbara, föröka sig och fylla jorden, i varje område som du har kallat dem (honom / henne) för att vara för att mina barn är (son / dotter - är) gjorda till din avbild. Genom Yeshuas blod har du gett dem (honom/henne) styrka att ha herravälde över havets fiskar, himmelens fåglar, boskap och över hela jorden och allt krypande på jorden.
 

bottom of page